Nyhed

Yuck udgiver debutalbum

Det hypede engelske band udgiver deres debutalbum til april

London-bandet Yuck har siden udgivelsen af deres debutsingle "Georgia" udgivet ep'en "Weakend". Begge udgivelser skaffede dem en del omtale, og nu er det koncertaktuelle band klar med deres debutalbum.

Gruppen udgiver et selvbetitlet album, der i følge pressemedelelsen fra Cosmos Music, udkommer den 18 april. Det er Fat Possum, Pharmacy Recording Co, Cooperative Music og Cosmos Music, der står for udgivelsen.

Yuck består af Daniel Blumberg (sang, guitar), Max Bloom (lead-guitar), Mariko Doi (bas), Jonny Rogoff (trommer), samt Daniels Blumbergs søster Iliana, der lægger en tyst vokal til nogle af numrene. Deres musik er af GAFFAs Ole Rosenstand Svidt tidligere beskrevet som "støjende guitarpop med drømmende, tvekønnede vokaler, der giver assiciationer til navne som shoegazer-legenderne My Bloody Valentine og garagerock-giganter som Sonic Youth og Dinosuar Jr."


Deres nye album indeholder numrene "Get Away", "The Wall", "Shook Down", "Holing Out", "Suicide Policeman", "Georgia", "Suck", "Stutter", "Operation", "Sunday", "Rose Gives A Lily" og "Rubber". Har man lyst til at smuglytte til nogle af numrene, kan man finde dem på bandets myspace-side.

I skrivende stund er Yuck på turné i USA sammen med det amerikanske band Smith Westerns. Herefter følger en turné i Europa, der fører Yuck til Loppen i København. Desuden skal bandet optræde på dette års musik- og branchefestival SXSW i Austin Texas til marts.

Yuck spiller på Loppen den 3. marts. Køb billetter via GAFFA Life.


 

ANNONCE