Nyhed

Aalborg har et alternativ til X Factor

Klub Husfred har netop offentliggjort forårsprogrammet, der er tilrettelagt til at give X Factor kamp til stregen

I Aalborg er den alternative klubscene repræsenteret ved Klub Husfred, der for tredje sæson i træk lægger lokaler og intime rammer til den danske undergrund. Booker Michael Marino fortæller:

"Vi vil gerne se os selv som nordjydernes absolutte alternativ til at blive hjemme fredag aften for at se X Factor. Og vi vil gerne tilbyde publikum noget ekstraordinært og horisont-udvidende, men samtidig gøre det i nogle rammer, der både er hyggelige, tilbagelænede og hjemlige."

Klub Husfred er en del af Huset i Hasserisgade, og i foråret 2011 byder klubben på blandt andet spoken word, neofolk, singer-songwriter, psykedelisk bluesrock, "symfoniske afarter af alternativ pop og eksperimenterende udgaver af verdensmusikken". Husets booker Marino:

"Klub Husfred er et sted, hvor du kommer for at opleve dét, du ikke kender i forvejen, eller det, du kender i forvejen sat i en ny kontekst. En scene, der er kendetegnet ved en høj kunstnerisk kvalitet og en musisk nysgerrighed og eksperimenteren, der gerne skulle få alle med hang til genkendelighed og gentagelser til at løbe skrigende bort."

For anden gang udgives der i forbindelse med arrangementerne en cd med de optrædende. Cd'en kommer blandt andet til at indholde et helt nyt nummer fra forfatter Jens Blendstrups Frodegruppen 40 (billedet) og førstesinglen fra bandet Islets Of Dust, som er Katrine Stochholms nye lovende projekt. Stochholm er tidligere Under Byen-komponist og grundlægger.

Alle koncerter koster en flad 50'er, og hvis du viser dit studiekort, kan du medbringe en ekstra person gratis. Alle arrangementer starter kl 20, og dørene åbnes en halv time før. Billetter kan du finde her.

Forårsprogrammet for Klub Husfred i Aalborg er:

11.2. Kaspar Vig + Källing
18.2. Sangskriveraften med Roar Amundsen, Maria Ørndrup, Emil Johansson og Jan Jensen
25.2. Kolossus + Love Crystals
11.3. Islets Of Dust
18.3. Snöleoparden + Niss Stricker
25.3. Lorenzo Woodrose
  8.4. Skammens Vogn
15.4. Claus Høxbroe & Årets Længste Dag
29.4. Frodegruppen 40
30.4. Peter Laugesen & Palle Hjorth
13.5. Undarlegur

ANNONCE