Nyhed

Band Of Horses til Northside

Den århusianske festival sætter desuden danske Turboweekend på programmet

I starten af december annoncerede Northside Festival de første to navne til anden udgave af den århusianske byfestival. Der var tale om De Eneste To samt norske Thomas Dybdahl, hvilket skulle indikere, at man denne gang ville bevæge sig fra et udelukkende dansk line-up mod at være en festival med et noget mere internationalt præg. Det sættes der nu en fed streg under med tilføjelsen af Band Of Horses til årets program.

Band Of Horses har haft en nærmest kometagtig succes, siden P3 gjorde singlen "Is There A Ghost" til Ugens Uundgåelige, hvilket på en uge rykkede dem fra at være stort set ukendte til nærmest at være hvermandseje. Siden er det blevet til en koncert på Roskilde Festival, som bandet selv kalder deres bedste koncert nogensinde, samt koncerter i København inklusive en kommende koncert i Tap1 og en på Voxhall i Århus sidste år, hvor billetterne blev revet væk.

Nu vender bandet så tilbage til Århus for at spille som et af hovednavnene på Northside Festival, hvilket samtidig bliver deres eneste job herhjemme denne sommer. Her får de følgeskab af danske Turboweekend, der er aktuelle med ep'en "Bound", som de valgte at forære gratis væk via deres webside.

Ep'en blev hentet 10.000 gange på to uger, og i december gav GAFFAs læsere gruppen prisen for Årets Danske Hit til GAFFA Prisen 2010. Så det er et band med masser af medvind, der til marts sætter gang i en turné som udover at bringe dem forbi SXSW-festivalen i Texas altså også sender dem på Northside Festival.

Det forlyder fra arrangørerne, at de fire offentliggjorte navne blot er de første af 30 bands og kunstnere, der vil kunne opleves i dagene 11. og 12. juni i Ådalen i Århus. Forsalget til årets festival er i gang, og billetter kan købes via GAFFA Live.

ANNONCE