Nyhed

Björk er godt i gang med nyt album

Den islandske sangerinde er halvvejs færdig med opfølgeren til "Volta"

Det er snart fire år siden, Björk udsendte albummet "Volta", og nu forlyder det, at sangerinden er ved at være klar med et nyt album. Hun meddeler ved samme lejlighed, at hun håber på, at hun kan komme ud og spille koncerter igen, inden året er omme.

Det er den islandske avis Fréttablaðið, der har talt med Björk som fortæller, at hun er for overtroisk til at ville afsløre alt for meget om den kommende udgivelse. Hun kan dog afsløre, at en af sangene er inspireret af en konference, hun deltog i. Den var arrangeret af National Geographic, og her mødte hun mennesker, der havde boet i Afrika i årevis og studeret løver og insekter. Efter at have drukket lidt whiskey med nogle af dem en aften, kom der nogle historier på bordet, hvilket altså har inspireret til en sang på det kommende album.

Men derudover holder Björk kortene tæt på kroppen. Hun fortæller dog, at hun er halvvejs med albummet, og at hun forhåbentlig kan komme på turné igen til efteråret. Nærmere kommer hun det dog ikke med hensyn til en dato for udgivelsen af sit syvende soloalbum.

ANNONCE