Nyhed

Clemens på turné med Infernal

Infernal tager på turné fra 4. februar og med sig tager de rapperen Clemens som gæstestjerne

Som GAFFA skrev tidligere på måneden, bliver Infernals forårsturné skudt i gang d. 4. februar – og med sig har de en gæst, som uden tvivl vil vække både overraskelse og begejstring blandt publikum.

Paw og Lina har i de sidste mange måneder arbejdet hårdt med forberedelserne på Infernals forårsturné 2011. Det er første gang siden 2008, at Infernal tager på indendørs Danmarks-turné, og efter sigende bliver der skabt et kreativt og spektakulært show ud over det sædvanlige – både hvad angår rekvisitter, kostumer og ikke mindst musik.

Forud for turnéen afslører Infernal nu, at rapperen Clemens optræder som gæstestjerne i showet. Paw Lagermann fortæller:

"Clemens og jeg har rodet lidt sammen i fritiden under navnet "Husspektakel", hvor vi har lavet nummeret "Split Klubben Ad". Det tempo vil Lina og jeg gerne have på Infernal-­‐turen, så derfor har vi inviteret Clemens med".

Det er ikke første gang, at Clemens har samarbejdet med Paw og Infernal – allerede i 2008 optrådte de sammen til P3 Guld med Infernals hit "10 Miles". Infernal lover, at også "10 Miles" er på tracklisten til koncerterne, og at de sammen med Clemens igen tager nummeret under kærlig behandling.

Clemens udgav i oktober sidste år singlen "Champion" i samarbejde med Jon Nørgaard, og der er et kommende sjette fuldlængde-album på vej fra den populære danske rapper. Albummet hedder "Delyrium", og førstesinglen "Oneirodyni (Skrig Det Ud)" udkom allerede i starten af marts 2010.

Sangerinden Cecilie Fleur vil sørge for opvarmningen til Infernals koncerter. Fleur er nok mest kendt for sin optrædender i DR's Talent 2010, hvor hun sang nummeret "Hjælp Mig".

Infernals tourplan er som følger:

4. februar, Portalen, Greve

5. februar, Kulturværftet, Helsingør

11. februar, Torvehallen, Vejle

12. februar, Train, Århus

18. februar, Tinghallen, Viborg

19. februar, Vendelbohus, Hjørring

25. februar, Kongrescentret, Ringsted

26. februar, Vega, København

4. marts, Tobakken, Esbjerg

5. marts, Værket, Randers

11. marts, Skråen, Aalborg

12. marts, Musikteatret, Holstebro

18. marts, Elværket, Holbæk

19. marts, Sdr. Jyllandshallen, Aabenraa

ANNONCE