Nyhed

Danske navne promoveres i Brasilien

Tre danske navne skal denne weekend optræde til Mostra de Música Dinamarquesa i São Paulo

Det Danske Kulturinstitut i Brasilien har i samarbejde med den brasilianske kulturinstitution SESC arrangeret tre koncerter denne weekend med danske navne i byen São Paulo. Her vil man kunne opleve Efterklang, Søren Bebe Trio og Jakob Davidsen Mangfoldighed til en dansk minifestival ved navn Mostra de Música Dinamarquesa.

SESC finansieres af service- og handelsfagenes ansatte via månedlige indbetalinger, og organisationen arbejder over hele landet med regionsstyret kulturarbejde. I São Paulo alene præsenterer SESC ca. 4500 musikarrangementer om året med over 15 mio. publikummer fordelt på 30 kulturhuse.

Det er netop markeringen af åbningen af det nyeste af disse kulturhuse med placering i Belenzinho, som den danske minifestival skal markere. De tre bands spiller to koncerter hver, fordelt over den 28., 29. og 30. januar 2011, og samarbejdet med SESC giver grupperne en unik chance for at få foden indenfor på den brasilianske musikmarked.

Det er tre særdeles roste danske navne, der er på vej mod Brasilien. Efterklang har masser af udenlandserfaring under bæltet samt flotte anmeldelser fra en lang række internationale musikmagasiner i scrapbogen. Søren Bebe Trio fik fem stjerner for albummet "From Out There" i nærværende medie og skal senere i år optræde i både Marokko, Kina og til SXSW-festivalen i Texas, og Jakob Davidsen fik i 2007 prisen som Årets Jazzkomponist ved Danish Music Awards og har indkasseret flotte anmeldelser for alle tre dele af Mangfoldighedstrilogien.

De tre navne spiller i São Paulo i dagene 28.-30. januar.

ANNONCE