Nyhed

Eminem signer Slaughterhouse og Yelawolf

Shady Records byder supergruppe og rapper velkommen i hiphop-folden

Eminems eget pladeselskab, Shady Records, har skrevet kontrakter med to nye acts - supergruppen Slaughterhouse (billedet) og den tungebrækkende rapper Yelawolf.

Slaughterhouse består af velkendte undergrundsrappere som Crooked I, Joe Budden, Joell Ortiz og Royce da 5'9", der hver især har udsendt soloalbums. Royce da 5'9" debuterede på Eminems "The Marshall Matters LP" og er nok den mest kendte herhjemme.

Royce da 5'9'' var den ene halvdel af rap-duoen Bad Meets Evil med Eminem, og navnet har naturligvis betydning: Det er afledt af bilmærket Rolls-Royce, og rapperens højde på ca 1,74 m (5 fod og 9 inches).


Udover Slaughterhouse, der i forvejen har en stor fanskare på især internettet, har det nye raphåb Yelawolf skrevet kontrakt med Shady Records. Yelawolf har haft vind i sejlene efter en række populære mixtapes, og senest har rapperen sendt 'mixtape-albummet' "Trunk Muzik: 0-60" ud, hvor "I Just Wanna Party" med Gucci Mane er blevet et hit.

Yelawolf har fået sit navn gennem sin blandede herkomst - han er nemlig halvt kaukasier og halvt Cherokee-indianer og har derfor taget et indianskklingende navn. Mange fik øjnene op for den specielle rappers tungebrækkende flow, efter han gæstede Big Bois single "You Ain't No DJ".

Eminems succes som rapper er til at tage at føle på. Detroit-rapper var den bedst sælgende kunstner i 2000-2009, da han havde hele to topsælgende albums på top ti-listen. Debuten, "The Marshall Mathers LP", solgte således 10.204.000 albums, mens "The Eminem Show" fulgte efter med 9.799.000 solgte albums. 


Shady Records blev dannet som et underselskab til Interscope Records i 2000 og har siden udgivet kunstnere som Obie Trice, 50 Cent og D12. Udover Eminem selv, naturligvis.

Yelawolfs første officielle album "Radioactive" bliver udgivet i marts 2011, mens Slaugtherhouse udkommer i løbet af 2011.

ANNONCE