Nyhed

Flopstarz og Sund Fornuft til Respekt

De to rapgrupper lader sig gendanne til den anden koncert med titlen Respekt: Dengang - I Dag

Første udgave af Respekt havde MC Einar, Østkyst Hustlers, Humleridderne og Faktaposen på programmet i KB-Hallen i København og Scandinavian Congress Center i Århus, og tidligere blev det annonceret, at anden udgave af Respekt-koncerten ville have Rockers By Choice som hovednavn. Nu er der kommet yderligere navne til plakaten i form af Flopstarz og Sund Fornuft.

Annonceringen er kommet på Facebook, hvor det også fremgår at det fjerde og sidste vil blive annonceret mandag 24. januar. Men indtil da kan man glæde sig over, at det er lykkedes arrangørerne at gendanne Flopstarz til koncerten i KB Hallen 4. marts. Gruppen bestående af rapperne Bossy Bo og Que D samt DJ Uggerløse udsendte i 1990 pladen "'Flop, De Gør Det", der blandt andet indeholdt singlen "Flopfeber". Der kom også et hit med "Nul Grammy", men herefter forlod Que D gruppen, hvilket førte til et samarbejde mellem Bossy og Jazzy H, der senere førte til dannelsen af Østkyst Hustlers.

I samme periode dannede rapperen Per Vers, DJ Møller og produceren Langemand i Jylland gruppen Sund Fornuft. De debuterede i 1996 med "Så Sundt Som Det Er Sagt", men gik i opløsning i 2002 efter at have hittet med "Zen Midt I Centrum" fra albummet "Super Formula". Men nu har de altså samlet tropperne igen for at optræde sammen med Rockers, Flop Starz og endnu et navn, der vil blive offentliggjort i næste uge.


Respekt: Dengang - I Dag kan opleves i KB Hallen 4. marts, og forsalget til koncerten begynder 27. januar via Billetlugen.

ANNONCE