Nyhed

Foo Fighters til København

Dave Grohl tager bandet samt to opvarmningsnavne med til Danmark til juni for at give en koncert på Refshaleøen

Foo Fighters er lige nu i studiet sammen med Butch Vig for at indspille deres syvende album, og samtidig er de ved at gøre klar til at spille en række store koncerter blandt andet på Wembley Arena og Milton Keynes i England. Men Danmark bliver ikke snydt for et besøg, da Foo Fighters har sagt ja til også at lægge vejen forbi Refshaleøen sammen med grupperne Biffy Clyro og The Gaslight Anthem.

Det kommende album bliver det første Dave Grohl har indspillet sammen med Butch Vig, siden de begge arbejdede på Nirvana-albummet "Nevermind" i 1991. Det var også sidst de to indspillede med bassisten Krist Novoselic, men han er faktisk også blevet involveret i indspilningerne og medvirker på sangen "I Should Have Known", der forventes at dukke op på det kommende album.

Når Foo Fighters til juni lægger vejen forbi Danmark bliver det i følgeskab med skotske Biffy Clyro, der har spillet i Danmark ved flere lejligheder, og amerikanske The Gaslight Anthem som senest spillede i Lille Vega i november måned.


Hele pakken kan opleves på Refshaleøen, en ø der ligger i Københavns havn, tirsdag 21. juni fra klokken 18:00, og billetsalget til koncerten starter onsdag 26. januar klokken 10:00 gennem Billetnet.

ANNONCE