Nyhed

GAFFA januar er på gaden

Mød vinderne af GAFFA-Prisen, læs om hvem der bliver store i 2011, mød pladeselskabet Tigerspring, se stort uddannelsestillæg og meget mere

Så er årets første GAFFA på gaden. 80 sider sprængfyldt med interviews, features, anmeldelser, nyheder og livekalender.

Januar måneds hovedhistorie gælder vinderne af GAFFA-Prisen. Læs interviews og takketaler fra en stribe af vinderne, nemlig Kashmir, Medina, Trentemøller og The Rumour Said Fire, og se stor fotoreportage fra awardshowet på Bremen.

Vanen tro giver vi her ved årets indgang et bud på, hvilke danske kunstnere der bliver store i 2011. Læs miniportrætter af dem - fra Emma Acs til Sinusstøv.

De små pladeselskaber lever og har det godt trods krise i branchen. I en ny serie sætter vi fokus på tre af dem - denne gang Tigerspring, kendt for udgivelser med blandt andre Choir Of Young Believers, I Got You On Tape og Chimes & Bells.

Traditionen tro byder januar måned også på et uddannelsestillæg med fokus på musikalske og andre kreative uddannelser. Denne gang kan du blandt andet læse om Kasper Eistrup, der taler om sit samarbejde med Oure Højskole, Mads og Jakob fra Electrojuice og Jatoma, der fortæller om deres efterskoletid, og The Fashion-sangeren Jakob Printzlau, der også arbejder som musikvideoinstruktør og designer.

Derudover kan du også møde Salem, Electric Lady Lab, Anna Calvi, iceage og mange andre, ligesom du kan læse om den VM-aktuelle håndboldspiller Hans Lindbergs forhold til musik i vores serie "Finale".

Du kan desuden, hvis du er medlem af Klub GAFFA, læse et stort portræt af punkscenen på Los Angeles i sen-70'erne og start-80'erne. Artiklen er skrevet af Henrik List og er et remixet fraklip fra hans aktuelle bog "Scener Fra Sunset Boulevard". Læs også interview med Public Enemy og en artiklel om genudgivelsen af Heaven 17's klassiker "Penthouse And Pavement". Læs mere om tillægget, de mange fordele og konkurrencer hos Klub GAFFA.

Derudover kan du som altid finde masser af nyheder, anmeldelser og omtaler. Så find GAFFA på en café, et bibliotek, en plade-/musikforretning eller en uddannelses- eller kulturinstitution nær dig, eller læs bladet online. God fornøjelse med januar-udgaven af GAFFA!

ANNONCE