Nyhed

I Am Kloot-sanger varmer op for Agnes Obel

Den engelske sangskriver John Bramwell kan opleves til begge koncerter i DR's Koncerthus

Da Agnes Obel sidste år turnerede i England, var det som support til Manchester-bandet I Am Kloot. Nu gengælder hun tjenesten og inviterer bandets sanger og sangskriver John Bramwell (i midten på biledet, red.) med som support på hendes to for længst udsolgte koncerter i DR's Koncerthus 25. og 26. februar.

I Am Kloot udsendte sidste år deres femte studiealbum "Sky At Night", der ud over at få gode anmeldelser blev nomineret til den prestigefyldte Mercury Music Prize i England. Også herhjemme fik "Sky At Night" flotte anmeldelser og modtog blandt andet fem stjerner fra GAFFAs Finn P. Madsen, der blandt andet skrev:

"En velbevaret kronjuvel har de i John Bramwell en af britisk rocks bedste sangskrivere. Ingen kan som ham beskrive bunden af samfundet. Med poetiske ordspil bliver tabere, udskud og kuldsejlede forhold levendegjort knugende og ømt".

Albummet er produceret af Guy Garvey og Craig Potter fra Elbow, der har hjulpet Bramwell og resten af I Am Kloot til deres største hjemlige succes. Men der er nu også masser af gode sange i bagkataloget, der blandt andet inkluderer "Life In A Day", "3 Feet Tall" og "Over My Shoulder", der alle har klaret sig godt på engelsk radio.


Har man sikret sig billet, kan John Bramwell opleves sammen med Agnes Obel i DR's Koncerthus 25. og 26. februar.

ANNONCE