Nyhed

Joe Cocker til Kolding

Den engelske sanger giver koncert på Amfiscenen i Kolding til juni

Det er omkring tre måneder siden Joe Cocker udsendte sit 21. studiealbum "Hard Knocks", der til sommer følges op med en turné, der bringer ham tilbage til Danmark til juni. Her vil man kunne opleve ham på Amfiscenen i Kolding.

Cocker er gået i en ny retning på sit seneste album efter en stribe udgivelser, hvor han primært havde genindspillet klassikere skrevet af John Fogerty, Stevie Wonder, Paul McCartney, Screamin' Jay Hawkins og U2. Denne gang har han fået en række sangskrivere til at skrive sange specifikt til dette projekt, der kom efter tre års udgivelsespause.

Albummet indeholder dog en enkelt cover af Dixie Chicks-sangen "I Hope", og det er jo også netop som fortolker, at Cocker for alvor har slået sit navn fast. Hans version af Beatles-sangen "With a Little Help from My Friends" var et stort hit, og han har også hittet med "The Letter" (The Box Tops), "You Can Leave Your Hat On" (Randy Newman) og "Unchain My Heart", der blandt andet tidligere var indspillet af Ray Charles.

Så mon ikke det bliver en blanding af lidt nyt og så en række af Cockers mest kendte sange, der vil blive trakteret med, når den engelske sanger 18. juni giver koncert i Kolding. Forsalget til koncerten starter mandag 17. januar klokken 10:00 via Billetten.dk.

ANNONCE