Nyhed

Kasper Winding remixer Efterklang

I anledning af det nye år har det danske orkester frigivet et gratis download af nummeret "Raincoats" i remixet tilstand

Musiker og producer Kasper Winding har remixet Efterklang, og som nytårsgave har det danske orkester nu lagt nummeret ud til gratis download via deres hjemmeside. Nummeret er fra 2010-albummet "Magic Chairs", der blev udgivet af det markante indie-selskab 4AD, og GAFFAs Michael Jose Gonzalez kvitterede dengang med 5 stjerner. Han beskrev albummet således:

""Magic Chairs" er stort set én lang stjernestund, hvor højdepunkterne er mange og langvarige, og den skønhed, der alle dage har kendetegnet orkestrets musik, er på ingen måde blevet mindre siden debuten. Efterklangs fanbase kan roligt se frem til endnu et fantastisk udspil, mens nye lyttere på det kraftigste opfordres til at stige på her."

Albummet havnede på en samlet førsteplads på Gaffas liste over de bedste albums i 2010, og GAFFA.tv var da også med i studiet under en live-indspilning af "Raincoast". Det kan du se her.

Originalversionen af "Raincoats" har også fået sin egen video, der er skabt af den danske instruktør Daniel Kragh-Jacobsen. Du kan se den på youtube. Videoen er lavet til DRs Pirat TV-serie om teenage anti-helten Robin Färdig, der findes i fem internetafsnit.

ANNONCE