Nyhed

Kill Screen Music spiller koncerter med Turboweekend

Til foråret varmer det danske rockband op for Turboweekend og spiller landet over

Kill Screen Music er et relativt nyt band på den danske rockscene, men trioen har på kort tid høstet roser for både liveoptrædener på Roskilde Festival og Spot Festival og for debutalbummet "Us The Two-Headed Horse", der udkom i oktober sidste år. Albummet modtog fem stjerner fra GAFFAs Christian Erin-Madsen og følgende ord:

"Der, hvor det for mange kunstnere stikker af i enten det storladent svulstige eller omvendt indespærrer sig selv i det introvert navlepillende, evner Kill Screen Music at dosere og kombinere de to yderpunkter"

Bandet optrådte til GAFFA prisen 2010, og til foråret 2011 får det danske publikum mulighed for at opleve dem igen, når de tager på turné med Turboweekend.

Kill Screen Music har kun været sammen som band lidt under to år, men nogle kender måske forsanger Johan Stahl som den tidligere forsanger fra rockbandet Virgo. Trioen spillede deres koncertdebut på Spot sidste år, men var så velspillende, at GAFFAs Roy Fogde gav dem fem stjerner og beskrev deres lyd således:

"Der er klare referencer til de sidste års britiske rock-bølge, og Kill Screen Music formår, ligesom for eksempel Editors, at kombinere det dystre med det dansevenlige, blandt andet takket være en pulserende og livlig rytmesektion. På samme måde mestrer de også at bevare balancen mellem det intense og det storladne, uden at det virker forceret."

Samspillet mellem den storladne rocklyd og det intenst introverte kan du selv opleve, når Kill Screen Music tager på Danmarksturné med Turboweekend fra marts.

Turnéplanen for Kill Screen Music og Turboweekend er som følger:

Tors 24. marts 2011   Viften, Rødovre    
Fre 25. marts 2011    Stars, Vordingborg    
Lør 26. marts 2011    Kulturhuset, Svendborg    

Fre 1. april 2011        Studenterhuset, Aalborg    
Lør 2. april 2011        Godset, Kolding    

Fre 8. april 2011        Gimle, Roskilde    
Lør 9. april 2011        Vershuset, Næstved    

Tors 14. april 2011     Posten, Odense    
Fre 15. april 2011      Train, Aarhus    
Lør 16. april 2011      Elværket, Holbaek    

Fre 22. april 2011      Paletten, Viborg    
Lør 23. april 2011      Fermaten, Herning    

Fre 29. april 2011      Forbrændingen, Albertslund    
Lør 30. april 2011      Musikhuzet, Rønne    
Lør 7. maj 2011         Store Vega, Copenhagen V    

Du kan købe billetter via GAFFA LIVE.

ANNONCE