Nyhed

Liam O'Connor giver arenakoncerter

Den danske rapper, som netop også er offentliggjort til Roskilde, spiller i KB-Hallen og NRGI Arena i maj måned

Det er kun en uge siden, at Roskilde Festival offentliggjorde, at den albumaktuelle Aarhus V.-rapper L.O.C. giver koncert på Dyrskuepladsen i Roskilde til juli.

I dag fremgår det af en pressemeddelelse fra koncertarrangøren Live Nation, at L.O.C. også giver to arenakoncerter den 20. og 21. maj i København og Aarhus. Til den tid vil han være albumaktuel med sit nye album "Libertiner", der udkommer den 14. marts. Forinden kommer singleudspillet "Ung For Evigt" den 7. februar.

"Ambitionen for de to koncerter er at rive folk med ind i det dekadente univers, Libertiner tager udgangspunkt i - visuelt såvel som musikalsk. Noget der vel tættest kan beskrives som et tungt og twistet rave i 50'erne. Og det glæder jeg mig sindssygt meget til," fortæller L.O.C. i pressemeddelelsen.

L.O.C. har de seneste to år været med i gruppen Selvmord med medlemmerne fra Suspekt, og derfor vil det være første mulighed for at opleve Aarhus-rapperen solo efter en længere pause. "Libertiner" bliver hans femte album, hvor hans seneste "Melankolia/XxxCouture" fik seks stjerner i GAFFA, mens "Dominologi" og "Inkarneret" fra 2001 og 2003 tidligt placerede rapperen i den offentlige bevidsthed med Rune Rask (Suspekt) i producerstolen og et majorlabel i ryggen.

Koncerterne finder sted i KB Hallen den 20. maj og NRGi Arena i Århus den 21. maj. Billetsalget starter på tirsdag den 1. februar klokken 10.

ANNONCE