Nyhed

Memorial udgiver toer

Det danske metalband Memorial er snart klar til at udgive deres andet album "Shatter The Art"

Det danske metalband Memorial har allerede gjort sig bemærket i hjemlandet såvel som i udlandet med en lang række af koncerter efter udgivelsen af debuten "In The Absence of All Things Sacred" som udkom i 2009. Siden debuten har bandet gennemgået en større udskiftning i metalkvintettens konstellation. Nu er bandet igen fuldtalligt og snart klar med en opfølger.

Albummet som har fået titlen "Shatter The Art" er produceret af Jacob Bredahl, som også stod bag debutalbummet. Selvom bandet allerede har udgivet deres debut, bliver dette den første med de to nye medlemmer. Siden udgivelsen af debuten har Memorial nemlig fået selskab af Dennis Petersen (til venstre på billedet), som nu er trådt ind i stedet for tidligere forsanger Neil Poulsen. Derudover er Morten Jacobsen (nummer to fra højre på billedet) trådt ind som ny bassist.

De to nye medlemmer har allerede haft deres scenedebut i bandet, da de for nylig spillede til "Day of Decay" metal-festivalen i Aalborg og turnerede i Danmark sammen med de danske kollegaer i Downswitch og Unbelief.


Albummet "Shatter The Art" kommer til at indeholde følgende numre:

1. Through The Open

2. Wash It Off


3. Riding The Sledge

4. When Everyone Starts To Forget

5. Holding On To Nothing


6. Descecration II

7. Hard To Let Go

8. Rebuilding


9. Ave Agression

Albummet ventes at udkomme i slutningen af marts/starten af april via det engelske selskab Copro Records/Casket Music. Herefter vil bandet også annoncere flere koncerter i Danmark og i udlandet. Mere information følger snart.

Hold dig opdateret via bandets myspace.


ANNONCE