Nyhed

NME spår succes for Oh Land

Den danske popsangerinde Nanna Øland Fabricius aka Oh Land hypes i udlandet

Oh Land sammenlignes ofte med svenske Lykke Li, og de to skandinaviske popsangerinder har da også en del til fælles. Om ikke andet ser de i hvert fald begge to brandgodt ud og spiller fin popmusik.

Nu er Oh Land havnet på NMEs liste over tyve kunstnere, man ifølge det store britiske musikmagasin er nødt til at lytte til i 2011. Den korte introduktion beskriver blandt andet Oh Land således:

"Den skandinaviske balletdanser og nu popstarlet ser ud til at give Lykke Li kamp til stregen".

Læs anbefalingen og se de resterende billeder af NMEs anbefalinger her. Der findes ikke andre danskere på NMEs liste, men det svenske band Niki and the Dove, der er blevet omtalt som The Knife til Melodi Grand Prix, optræder også på listen.

Oh Land udgav sin debut "Fauna" i 2008, og albummet fik fire stjerner af GAFFAs Thomas Borre og fik følgende ord med på vejen:

"Der er højt til loftet i den finurlige lydverden, der blandt andet afslører en stor kærlighed for filminstruktører som Tim Burton, der mestrer evnen til at skabe uvirkelige, men troværdige verdener."

I efteråret udkom den efterfølgende ep, og som GAFFA tidligere har skrevet om, skulle Oh Lands andet album også lande i butikkerne i foråret 2011.

Se Oh Land på hypelisten her.

 

ANNONCE