Nyhed

Nyt Lady Gaga-album til maj

Popdivaen annoncerede udgivelsesdatoen på Twitter nytårsaften

Som lovet annoncerede Lady Gaga nytårsaften udgivelsesdatoen på sit kommende tredje album, "Born This Way", via Twitter. Lady Gaga skrev følgende besked til sine 7,5 millioner Twitter-followers:

"THE SONG 2 13 11 THE RECORD 5 23 11."

Med andre ord udgiver Lady Gaga sit næste album 23. maj, og singleforløberen, som bliver titelnummeret, er ude 13. februar. Samtidig offentliggjorde hun et nyt billede af sig selv kun iført en jakke med titlen påskrevet. Lady Gaga har tidligere annonceret, at hun ville offentliggøre titlen via en tatovering, men den idé er hun åbenbart gået væk fra.

Lady Gaga har tidligere citeret noget af teksten fra titelsangen via Twitter:

"I'm beautiful in my way, 'cause God makes no mistakes, I'm on the right track baby, I was Born This Way."

Lady Gaga har ligeledes tidligere fortalt, at det nye album føles som "frække børn, der går i kirke og morer sig på højt niveau".

Albummet er indspillet i studier rundt om i verden, blandt andet det sagnomspundne Abbey Road-studie i England, hvor det legendariske Beatles-album af samme navn også er indspillet. For nylig kunne BT også fortælle, at Lady Gaga i november besøgte det københavnske studie Baby Factory i forbindelse med sin koncert i Malmö for at indspille til albummet.

Lady Gaga var i øvrigt den bedst sælgende kunstner i verden i 2010, hvor hendes forrige album, "The Fame Monster", solgte 5,8 millioner eksemplarer.

ANNONCE