Nyhed

Skive Festival annoncerer flere navne

Fallulah, Kato & Friends, Morten Breum & Venner og Red Warszawa har også meldt deres ankomst til den jyske festival

Sommerens festivaler er så småt begyndt at offentliggøre deres første bookinger. Skive Festival har allerede annonceret en hel stribe, og i dag følger så yderligere fire: To succesfulde dj's med gæster, en P3 Guld-præmieret popprinsesse med kant og et rockband i en kategori helt for sig selv. Nemlig Morten Breum & Venner, Kato & Friends, Fallulah og Red Warszawa. Og hvem er de så:

Morten Breum & Venner
Morten Breum kunne også opleves på Skive Festival 2010, både i danseteltet Stöj og på scene 2 i selskab med Nik & Jay. Nu er dj-fænomenet tilbage og klar til endnu engang at levere hårdtpumpede beats i Skive, hvor han oven i købet tager en håndfuld prominente dj-kolleger med - hvilke er dog endnu ikke offentliggjort.

Fallulah (billedet)
Den dansk/rumænske sangerinde, der i 2009 optrådte på Rolinu!-scenen i Skie, er nu tilbage, denne gang en P3-Pris, hits som "I Lay My Head og "Bridges" og 100.000 kroner rigere. For tiden hitter Fallulah desuden stort med singlen "Out of Here" som er titelmelodien til DR's nye søndags-tv-serie, "Lykke".

Kato & Friends
Kato fik sit kommercielle gennembrud med singlen "Turn the Lights Off" featuring Jon, der blev udsendt den 1. januar 2010 og modtog platin for over 30.000 solgte eksemplarer i starten af august. I skrivende stund hitter Kato med singlen "Sjus", som blev udsendt op til nytårsaften 2010, og hvor han får vokal hjælp fra Ida Corr, Camillie Jones og Johnson. Om det bliver disse "friends", Kato tager med til Skive, er endnu uvist, men man har jo lov at håbe. Arrangørerne lover i hvert fald markante gæster i selskab med Kato.

Red Warszawa
Red Warszawa har huseret på de danske scener og i pladebutikkerne siden slutningen af 90'erne med deres blanding af hård rock og groteske danske tekster. Inden længe drager sanger Lækre Jens, guitarist Heavy Henning, slagtøjsspiller Måtten Møbelbanker og bassist My Tight Ass ud på deres forårsturné med titlen "Mænd der bader kvinder". Bandet har lovet, eller om man vil truet med, at de vil optræde nøgne på årets Skive Festival. Og der også bliver badet kvinder, vil tiden vise, men med Red Warszawa på scenen ved man aldrig, hvad der kan ske.

Køb billetter til Skive Festival via GAFFA Live.

ANNONCE