Nyhed

Trent Reznor laver mere filmmusik

Sammen med makkeren Atticus Ross skal han lave musikken til "The Girl With the Dragon Tattoo"

Trent Reznor har haft stor succes med musikken som han lavede sammen med Atticus Ross til filmen "The Social Network", og næste projekt er musik til en film, der formodentlig vil blive næsten lige som omtalt. Det drejer sig nemlig om den amerikanske filmatisering af Stieg Larsson-bogen "Mænd Som Hader Kvinder", der i de amerikanske biografer får titlen "The Girl With the Dragon Tattoo".

Afsløringen kom i forbindelse med et interview med The New York Times, hvor Reznor fortalte, at det kommende soundtrack vil være markant anderledes, end de ting man ellers har hørt fra hans side. Ingenting vil være programmeret, og i stedet for elektroniske lyde vil de to komponister i stedet bruge en masse strygere.

Reznor og Ross har allerede indspillet omkring to timers musik til filmen, der forventes at få premiere i USA til jul. Hvorvidt de vil inkorporere Fountains Of Wayne-sangen "Red Dragon Tattoo" i soundtracket er nok tvivlsomt, men i så fald vil de i hvert fald ikke være de første, der har lavet den kobling.


ANNONCE