Nyhed

UMA er åben for tilmeldinger

Man kan nu tilmelde sig prisuddelingsshowet for de danske undergrundstalenter

Underground Music Awards (UMA) kan nu annoncere, at awardshowet er tilbage for tredje år i træk. Denne gang bliver det spillestedet Bremen i København, der kommer til at lægge hus til den endelige prisfest fredag den 29. april 2011.

Sidste års show blev desværre ikke helt, hvad arrangørene havde ventet efter at Pumpehuset, som ellers skulle have dannet de fysiske rammer, var nødt til at meldte konkurs sidste sommer. Showet blev derfor i sidste øjeblik flyttet til Rust, hvor showet endte med at blive en mere lukket fest kun for nominerede og dommere. Folkene bag UMA lover nu, at showet vender tilbage med fuld kraft og udtaler:

"UMA '10 var en speciel oplevelse, og selvom det var en vellykket aften, sad vi alle med en underlig uforløst fornemmelse efterfølgende. 9 måneders forberedelse og anstrengelser havde været forgæves, men heldigvis kunne vi varme os på de skulderklap vi fik fra flere vinkler for at ha' gennemført showet. Derfor var vi fast besluttet på, at i 2011 skulle UMA tage revanche, og endnu engang invitere publikum indenfor til en aften med masser af musik, sjov og spas i undergrundens tegn."

Ifølge arrangøren har undergrundsmusikken i Danmark spiret som aldrig før det foregående år, og åbner derfor for tilmeldingen til dette års UMA med stor spænding og høje forhåbninger. Alle upcoming bands og artister der ikke har haft det store gennembrud i Danmark, eller er signet ved Universal, Sony, EMI eller Warner kan indstille sig til nominering. UMAs dommerpanel, som består af musikere og branchefolk vil stå for udvælgelsen af de endelige nominerede, som offentliggøres i marts måned.

UMA vil igen i år finde en vinder i hver af de følgende kategorier; Pop, Rock, Alternative, Electronica, Metal og Hip Hop.

Via UMAs hjemmeside er der nu åben for tilmeldingen til og med den 25. februar 2011.

Derudover annoncerer UMA også, at sidste års vindere af UMA kan opleves på en række showcases der afholdes i løbet af foråret som opvarmning til dette års UMA. Næste showcase i rækken er Best Metal, som afholdes på The Rock d. 26. februar 2011. Sidste års vindere i kategorien Best Metal blev københavnske The Interbeing. De øvrige videre fra sidste års UMA er som følger:

Best Alternative: Hunch Bettors

Best Rock: Stream City

Best Electronica: Harpcore

Best Pop: Coco Moon

Best Hiphop: M-cnatet

ANNONCE