Nyhed

Carpark North har fundet lokal support

Der vil være lokale talenter på programmet, når bandet drager på sin danske efterårsturné til september

Når Carpark North drager på turné til efteråret, har de håndplukket lokale talenter blandt en stribe ansøgere som support til deres koncerter. Indtil videre har bandet udvalgt fem navne, som er Epic Saturday, Pointless Polaroids, Climb It Baby, Kuko De Kobra og Ladysmith.

Ligesom kollegerne i The Storm og The Blue Van har bandet valgt at lade lokale musikere varme op til alle efterårets koncerter, hvilket de har fået muligheden for igennem projektet Local Heroes.

Local Heroes går ud på, at bands i flere uger har kunnet ansøge direkte på en applikation på Facebook, mens deres venner og publikum har kunnet stemme deres favoritter frem. Slutteligt har Carpark North så udvalgt det band, de finder mest interessant blandt de 10 bands, der har fået flest stemmer ved hvert spillested.

I 1999 vandt trioen Midtjyllands Talentkonkurrence, og de vil bruge deres kommende turné til at høre hvad der rører sig i det vækstlag, som de selv kommer fra.

Søren Balsner, som styrer keyboard og bas i Carpark North fortæller om turneen:

"Det er fantastisk at få muligheden for at give en hånd til de mange unge bands, som kæmper for deres musik rundt omkring i Danmark. Der er så meget talent på den danske musikscene og vi glæder os til at møde det undervejs. Det er ikke let at komme igennem nåleøjet. Så nu giver vi dem en chance for at prøve
at overbevise vores fans".

Ansøgningen og udvælgelsen har fundet sted på www.localheroes.dk, hvor man også kan finde yderligere information.
Frem til og med uge 34, vil de næste mange opvarmningsbands, 28 i alt, blive fundet.

Support for Carpark North er indtil videre som følger:

Grenaa: Epic Saturday
Vordingborg: Pointless Polaroids
Frederikshavn: Climb It Baby
Vejle: Kuko De Kobra
Helsingør: Ladysmith

Læs mere om turnéen på carparknorth.com

Local Heroes er sponseret af STIMOROL i et samarbejde med ORA, Bibzoom, Musikzonen, TDC Play og myMusic.dk og målet med projektet er at gøre det lettere for nye bands at komme ud til et større publikum.

ANNONCE