Nyhed

Carpark North varmer op for Europe

Det svenske rockband får support af de danske elektrorockere til koncerter i Sverige

Det svenske rockband, som de fleste nok kender for hittet The Final Countdown, blev dannet i 1979. Bandet debuterede i 1983 med det selvbetitlede album, som er blevet fulgt op af en længere række album, hvor nedtællingen til det niende netop er sat igang. Tidligere på måneden skrev vi nemlig på GAFFA, at det svenske rockband går i studiet i Stockholm den 3. oktober, og forventer at sende det kommende album på gaden til april næste år. 

Det niende album vil blive produceret af Kevin Shirley, som tidligere har produceret for navne som Iron Maiden, Joe Bonamassa, Black Country Communion, Black Stone Cherry og Journey.

I starten af denne måned mødtes Europe med Shirley i Stockholm for at diskutere det kommende album.

"Jeg har været stor fan af Europe i mange år. Bandet er betydningsfuldt og stærkt undervurderet. Jeg kan ikke vente med at gøre deres nye album til deres mest eksplosive til dato," udtalte Shirley.

I 2009 udsendte Europe Last Look at Eden, og har siden været på turné. Turnéen afsluttes denne sommer, hvor de blandt andre har danske Carpark North med som support for nogle af deres koncerter.

Carpark North udgav sidste år et opsamlingsalbum med titlen Best Days (Greatest & Live), som udover en samling af bandets største hits også indeholder liveoptagelser fra sidste års Grøn Koncert-turné, fire genindspilninger samt to helt nye sange, hvoraf singlen Burn It nok kendes af mange fra P3.

I den sammenhæng drog bandet tidligere i år på turnéen Best Days Tour 2011, og i den kommende tid spiller de som support for Europe i Sverige.

Ved udgangen af august måned sidste år udsendte elektrorockerne deres internationale debutalbum Lost i England og Tyskland og i september måned i Europa og derefter i Nordamerika. Lost, som er den første udgivelse af drengene fra Sony Music, indeholder sange fra deres album Carpark North fra 2003, All Things To All People fra 2005 og Grateful fra 2009.

Carpark North kan endvidere opleves når de optræder i forbindelse med den kørende festival Sounds.

Billetter til festivalen kan købes via DSB.

ANNONCE