Nyhed

Danish Music Awards er tilbage på fjernsynskærmen

TV 2 transmitterer prisuddelingsshowet, der løber af stablen til november

Nu vender Danish Music Awards tilbage til landsdækkende tv. Det er resultatet af en ny aftale mellem TV 2, musikselskabernes brancheorganisation IFPI og KODA. Henrik Daldorph, der er bestyrelsesformand i IFPI, er yderst tilfreds med aftalen:

"Dansk musik står stærkt hos danskerne i disse år. Derfor er det også en fornøjelse, at TV 2 igen giver hele Danmark mulighed for at deltage i festen, når dansk musik skal fejres i efteråret".

Hos TV 2 finder programchef Keld Reinicke det oplagt, at TV 2 satser massivt på Danish Music Awards:

"Musikken er højt prioriteret hos TV 2 i den kommende tid. Og med DMA tilbage på TV 2 kan vi styrke musikdækningen med den store prisuddeling, hvor musikbranchen får sin velfortjente hyldest under et storslået show".

Når Danish Music Awards 2011 løber af stablen, bliver det samtidig første gang nogensinde, at tre af de store tandhjul i dansk musik slår sig sammen. Både KODA og Live Nation er nemlig gået sammen med IFPI om at skabe en aften, der understreger musikkens betydning for dansk kultur.

Det glæder IFPI's bestyrelsesformand Henrik Daldorph:

"Både KODA og Live Nation er vigtige og kompetente drivkræfter i dansk musik. Og jeg er overbevist om, at vi med deres engagement og TV 2s visioner kommer til at skabe en begivenhed, der er kvaliteten i dansk musik værdig".

Danish Music Awards bliver afholdt i København d. 5. november 2011.

ANNONCE