Nyhed

Dansk sangerinde skriver kontrakt med Warner Brothers i USA

Nina Bergman har netop underskrevet en multi-album-deal med det store pladeselskab

Danske Nina Bergman har boet i Hollywood de senere år, hvor hun har arbejdet som skuespiller, model og musiker. Hun har gennem længere tid arbejdet på at tage musikken videre sammen med producer og sangskriver Peter Stengaard, der også er fra Danmark, og nu er det lykkedes. 

Sidste år kom hun i kontakt med den verdenskendte crooner og sangskriver canadiske Paul Anka, der har over 50 års erfaring i musikbranchen. Til Ninas store overraskelse viste Anka sig at være en stor rockfan og syntes virkelig godt om Ninas musik. Han er nu hendes manager, og må siges at have gjort det ganske godt i og med, at der nu er skrevet kontrakt med Warner Bros. i Los Angeles.

Der er blevet forhandlet direkte med Rob Cavallo - producer for blandt andre Green Day, My Chemical Romance og Paramore. Han er præsident for Warner Brothers afdeling i Los Angeles. Cavallo har som en del af dealen indvilliget i at producere noget af debutalbummet og være Executive Producer på Bergmans første album. 

Nina Bergman fortæller:

"Det har været rigtig hårdt at nå hertil og det er en lille smule svært at fatte, at jeg nu er klar til at indspille min musik med hjælp fra Warner Brothers. Jeg har arbejdet frem mod det her siden jeg forlod Danmark for lang tid siden, og jeg glæder mig så vildt til at udgive mit første album."

Sangerindens debut, der ifølge en pressemeddelelse kommer til at byde på hård industriel rock, er efter planen på gaden i løbet af det næste år.

 

ANNONCE