Nyhed

Day of Decay ramt af endnu en aflysning

Danske Pitchblack erstatter det tyske hardcorepunkband The Blackout Argument på den ålborgensiske endagsfestival

Med henvisning til familiære forhold har et af de internationale indslag på den ålborgensiske metalfestival, tyske The Blackout Argument meddelt at de desværre ikke vil være i stand til at optræde på festivalen, som løber af stablen den 16. juli i DSB Stykgodsterminalen i Ålborg. Med samme forklaring har det lokale trashensemble Essence tidligere meldt afbud til festivalen, som iøvrigt donerer en del af sit overskud til hjemløseavisen Hus Forbi.

Festivalen kan dog i samme åndedrag offentliggøre erstatningen, som kommer i form af danske Pitchblack, som p.t. er aktuelle med deres andet album "The Devilty". Gruppens debut "Designed to Dislike" indbragte gruppen en Danish Metal Award for bedste debut, mens det nye album har vakt opmærksomhed ved at blive censureret i Tyskland på grund af sit ekstreme artwork.

Kollegerne i The Blackout Argument deler dog ikke de tyske myndigheders forbehold. I en pressemeddedelelse fra gruppen angående aflysningen hedder det således: "Dårligt nyt for alle vore nordiske fans: vi er desværre nødt til at aflyse vores koncert på Day of Decay grundet familierelaterede årsager. Vi håber snart at få en ny chance til at spille i Danmark. Den gode nyhed er, at Day of Decay har fundet en fantastisk afløser for os; Pictchblack tager vores tjans, så der er ingen undskyldning for ikke at dukke op".

Blandt de øvrige navne på plakaten er blandt andet danske Mnemic (billedet), svenske Scar Symmetry og hollandske Severe Torture. Billeter koster 200 kroner plus gebyr i forsalg, mens man må slippe 275 på dagen. Billetter kan erhverves på billetbutik.dk eller ved personligt fremmøde i Rock Caféen i Jomfru Anegade. Vælger man det sidste, går fem kroner pr. billet til Hus Forbi.

ANNONCE