Nyhed

Lyden af jazzens fremtid på Hovedbiblioteket

Den amerikanske producer Eskmo indleder temaet The Future Sound of Jazz på den igangværende Copenhagen Jazz Festival i aften

Der inviteres til jazz i den mere eksperimenterende ende, når Copenhagen Jazz Festival i aften indleder minitemaet The Future Sound of Jazz på Hovedbiblioteket. Det sker med en natkoncert med californiske Brendan Angelides, med kunstnernavnet Eskmo.

"En natkoncert, som vil transformere Københavns Hovedbiblioteks bogreoler til kulisser i et sanseligt mørkt musikalsk rum, en arena hvor den elektroniske musik udfordrer jazzens flydende genrer, og livemusikken det traditionelle medie", hedder det poetisk fra arrangørerne.

Musikalsk science fiction

"Elektronica, buldrende soundscapes, hiphop beats og jazzet timing" og "science-fiction-agtige foranderlige lydlandskaber" er blandt ingredienserne, hedder det videre om koncerten, som starter klokken 23.00. Angelides har tidligere varmet op for kolleger som Flying Lotus, Amon Tobin og The Glitch Mob, og kan skrive to langspillere, foruden en række singler og ep'er, på sit cv.

Andel del af The Future Sound of Jazz udgøres af en koncert med Palle Mikkelborg og det progressive Blood Sweat Drum'n'Bass Big Band i Den Sorte Diamant på lørdag.

Billetter til aftenens koncert kan erhverves på Billetlugen for 140 kroner, eksklusive gebyr.

 

 

ANNONCE