Nyhed

Nyt fra Leslie West

Mountain-guitaristen udsender stjernespækket album til september

Hvis man ikke lige husker, hvem Leslie West og Mountain er, kan man med fordel orientere sig på en af de efterhånden mangfoldige opsamlinger fra Woodstock Festival i 1969. Her gav Mountain smagsprøver på sin tunge bluesrock, ligesom sættet inkluderede den drømmende signatursang "Theme From an Imaginary Western". Nuvel; til september er der så nyt fra guitaristen, som for tre uger siden har fået amputeret benet over knæet på grund af en livstruende infektion.

På udspillet, som har fået titlen Unusual Suspects, optræder West side om side med navnkundige gæster som Joe Bonnamassa, Slash, Black Label Societys Zakk Wylde (som også er kendt for sit arbejde med Ozzy Osbourne, red.), ZZ Tops Billy Gibbon og Steve Lukather fra Toto.

Stjernegæster

"De her fyre dukker ikke bare op og spiller på hvemsomhelsts plader. De er stjerner i egen ret, og fantastiske musikere, der hver har deres egen lyd og stil; cirka så langt fra "the usual suspects", som man kan komme", hedder det fra West i en pressemeddelelse.

Der er kort sagt lagt op til kræs for guitar-aficionados, når Leslie West den 19. september udsender sin første plade i fem år. Den udkommer på Provogue Records. På billedet ses Leslie West i en lidt yngre udgave.

ANNONCE