Nyhed

Oplev Smagsdommerne live på Trailerpark

En musikalsk live-version af Smagsdommerne kan opleves, når der afholdes Trailerpark Festival i København i weekenden

Musik- og kunstfestivalen TrailerPark, som er arrangeret af det kreative fællesskab ArtRebels løber af stablen 28.-31. juli i København.

Og lørdag den 30. juli kan man opleve Smagsdommerne i en musikalsk live-version, når Musikparlamentet og Trailerpark Festival præsenterer et panel bestående af Silas Bjerregaard (billedet) - forsanger i elektro-popbandet Turboweekend, Fabian Holt - live-forsker og lektor på performancedesign fra Roskilde Universitet – og Marie Aktor, tidligere booker på Roskilde Festival.

I et set-up bestående af fire lænestole, et par standerlamper og en ordstyrer vil smagsdommerpanelet diskutere aktuelle bands på årets udgave af Trailerpark, og ifølge arrangørerne vil debatten aktivt inddrage publikum. 

"Fokus er på liveoplevelsen – den gode koncertoplevelse. Hvad er det, der gør en koncert inspirerende, vedkommende og til noget ganske særligt? Er det bandet selv – deres nærvær, spilleglæde og interaktion med publikum? Er det sceneshowet eller er det lyset, lyden og scenen? Eller er det noget helt fjerde? Det har vi sat Smagsdommerne til at diskutere", lyder det i en pressemeddelelse. 

Debatten centrerer sig om to forskellige koncerter fra festivalens fredagsprogram. Henholdsvis den elektroniske og melodramatiske enmandshær Dorit Chrysler, som kan opleves kl. 18.30, og den danske, gale og energiske elektrorock-duo Reptile & Retard, som kan opleves kl. 00.00. Smagsdommerne overværer begge koncerter, så både deltagere og publikum har et fælles udgangspunkt for debatten. Koncerterne bliver filmet.

Moderator for debatten er Martin Ibsen - partner i firmaet Yourwaves, der arbejder med sociale medier, særligt inden for musikbranchen.

Live-versionen af Smagsdommerne kan opleves lørdag den 30.juli kl. 14.00, Cph Skatepark, Enghavevej 80-82 – Main Stage.

Du kan læse mere om arrangementet på Musikparlamentets hjemmeside.

For god ordens skyld skal det siges, at DR2-programmet Smagsdommerne ikke har noget med arrangementet at gøre – konceptet er blot det samme.

ANNONCE