Nyhed

Raw Music giver ny mulighed for koncerter i Aarhus

Projektet er et tilbud om at lave showcases, intimkoncerter eller nye skæve tiltag

Under overskriften Raw Music tager Promus nu initiativ til at åbne scenen i Råbar på Vester Allé for en koncertrække, der ikke skal være helt ligesom de andre. Som nyetableret manager, booker eller pladeselskab er det væsentligt at få præsenteret artisterne på en spændende måde og for det rigtige publikum.

Det arbejde har Promus til hensigt at støtte op om med projektet Raw Music, der henvender sig til bookere, managere, pladeselskaber, idémagere og udøvende musikere. De opfordres til at søge om at blive en del af projektet, der har meget brede musikalske og kunstneriske rammer. Eneste krav er, at der er en klar idé med arrangementet.

Leder af Promus, Jesper Mardahl, udtaler:

"Vi oplever at det for nye i musikbranchen kan være svært at tiltrække den mere etablerede musikbranche, som omvendt er meget interesseret i at møde de unge. Dét møde vil vi gerne hjælpe med til at facilitere. Raw Music er et ønske om at skabe mere liv og et mødested for musikbranchen, som forhåbentlig mange vil tage imod – og vi ser derfor frem til at modtage en masse gode idéer"

Afhængigt af antallet af ansøgninger vil der ske en udvælgelse af de bedste forslag. Hvis der er idéer, som kræver faciliteter til øvning eller andet inden performancen, stiller Promus øvrige lokaler til rådighed for arrangøren.

Der er afsat fire datoer henover efteråret til Raw Music-arrangementer, første gang er 29. august. Der kan ansøges fra i dag, og det sker ved at sende en mail til [email protected]

 

ANNONCE