Nyhed

Roger Taylor udgiver anti-Rupert Murdoch-nummer

Queen-trommeslageren frigiver senere på ugen en genudgivelse med overskriften "Dear Mr. Murdoch"

På Queen-trommeslageren Roger Taylors soloalbum Happiness? fra 1994 finder man nummeret Dear Mr. Murdoch, som han nu vil genudgive med ændret tekst, skriver gigwise.com.

Nuværende tekst byder blandt andet på "We're drowning in nipples and bingo and sex crimes" og "Dear Mr Murdoch, you're really the pits, bad news is good business, you're the king of the t*ts".

Dear Mr. Murdoch vil kunne downloades via iTunes senere denne uge.

I mellemtiden bakker Queens guitarist Brian May op om en kampagne, der går ud på, at golfspiller Donald Forbes skal forbydes adgang til den skotske golfklub Peterculter Golf Club, efter at han slog en ræv ihjel, fordi den spiste en chokoladekiks fra hans golftaske.

Ifølge gigwise.com slog Forbes ræven med en af sine golfkøller, og da det resulterede i at ræven blev hårdt såret, måtte en anden golfspiller efterfølgende dræbe den. Golf-makkeren blev suspenderet fra golfklubben og modtog en bøde for sin handling, men er siden hen blevet genoptaget i klubben.

Efterfølgende har Fox Watch lanceret den nævnte kampagne, som er imod at Forbes skal genoptages i golfklubben.

May, der er aktivist i dyrs rettigheder, udtaler herom:

"Det er klart, at flertallet af den britiske befolkning væmmes ved ondskab begået mod dyr, som det også fremgår af det offentlige ramaskrig på grund af dette meningsløse stykke brutalitet (...) medlemmerne af golfklubben har mulighed for at vise deres utilfredshed på en hensigtsmæssig måde - nemlig ved at forbyde ham adgang til golfklubben resten af livet. Men de lader ikke til at forstå alvoren".

"Formålet med kampagnen er endvidere at få golfspillere til at boykotte golfklubben eller i det mindste klage" siger kampagnens arrangør Paul McDonald.

 

 

 

ANNONCE