Nyhed

Snoop Dogg vil eksperimentere med opera

På sit kommende album vil Cordozar Calvin Broadus Jr. have elementer af opera med i lydbilledet

Ifølge gigwise.com har den legendariske hiphopper og rapper Snoop Dogg hævdet, at han vil have elementer af opera ind over sit kommende album.

Under den netop afviklede Lovebox Festival i London udførte den amerikanske rapper sit debutalbum Doggystyle fra 1993 foran 40.000 publikummer i Victoria Park. Det kommende album bliver det 11. i rækken. 

"Jeg prøver altid noget nyt. På mit seneste album The Doggumentary arbejdede jeg sammen med Willie Nelson og David Guetta. Næste gang vil jeg gerne prøve med en lille opera", udtaler Tha Doggfather til Daily Star. 

The Doggumentary udkom i april måned, og modtog fire ud af seks stjerner af GAFFAs anmelder Michael Jose Gonzalez, som blandt andet skrev følgende om udgivelsen:

"Der halses ikke efter hurtige og nemme hits, i stedet lader han albummet stikke i alle mulige retninger, og selvom resultatet ikke ligefrem kan kaldes hverken helstøbt eller strømlinet, er det langt hen ad vejen forbandet vellykket. Det er stadig en rendyrket fornøjelse at lytte til mandens unikke tilbagelænede westcoast-flow på de übercool og soulede My Own Way, Peer Pressure og Wonder What I Do, der er som skabt til at høre højt i bilen på en solrig sommerdag".

Og for en kunstner der er kendt for sin banebrydende blanding af musikalske stilarter, kommer idéen med operaen nok ikke bag på nogen.

"Vær ægte ikke falsk, vær dig selv - det er hvad jeg siger til alle børn rundt omkring i verden (...) Børn og fans sætter pris på det".

Snoop Doogs nye single Boom, som har rapperen T-Pain indover, blev frigivet i går mandag den 18. juli. Hvis du gerne vil opleve den amerikanske rapper, kan du med fordel tage til Storbritannien til oktober, når han tager på sin UK-turné.

Du kan også tage en lytter til singlen Boom Soundcloud.

ANNONCE