Nyhed

Thought Police Brutality og Hexis giver gratis koncert

De to københavnske undergrundsbands kickstarter deres fælles Europa-tour med gratis koncert på KB18

I fællesskab har de to bands i løbet af det seneste halve år planlagt den kommende Europaturné, der forløber over 25 dage i 8 lande, som foruden Danmark er Tyskland, Holland, Frankrig, Schweiz, Serbien, Ungarn, Slovakiet og Tjekkiet.

Inden de to bands rammer landevejen med deres egen blanding af hardore og metal, leverer de en gratis koncert på spillestedet KB18 i Kødbyen på Vesterbro i København. I en pressemeddelelse lyder det, at publikum ud over toursættet kan lægge øre til nye sange fra begge bands.

Thought Police Brutality har i løbet af de seneste år gæstet Danmark- og Europas DIY-spillesteder med deres vrede og hurtige hardcore. Hexis er et relativt nyt band, hvis lyd er en blanding af black metal og hardcore. For under et år siden leverede de deres første liveoptræden og har siden da spillet et utal af steder i indland og udland, blandt andre sammen med Omega Massif og Time To Burn. Derudover har Hexis også været på minitour med franske Celeste.

Første udspil fra Hexis udkom i starten af 2011 som en demo, og bandet barsler med en 7" på et østrisk label.

Thought Police Brutality og Hexis spiller gratis koncert i KB18 i Kødbyen på Vesterbro i København torsdag den 28. juli kl. 21.00, hvor det københavnske hardrockband Anomy, der spiller debutkoncert med et helt nyt line-up, også kigger forbi og åbner festen. 


 

ANNONCE