Nyhed

Bad Meets Evil klar med nyt album

Eminem og Royce har genoptaget samarbejdet og har netop frigivet deres nye album

"Hell: The Sequel" er titlen på det nye album fra den amerikanske hip-hop duo Bad Meets Evil, som består af Royce da 5'9 og Eminem. Første single er "Fast Lane", som siden frigivelsen allerede har opnået mere end fire millioner visninger på YouTube på mindre end en uge.

Før Marshall Mathers aka. Eminem slog sit navn fast med Slim Shady, var han i slutningen af 1990'erne en del af Detroit duo'en Bad Meets Evil, hvor han dannede team med Royce da 5'9. De to har kendt hinanden siden teenageårene, hvor de mødtes gennem den afdøde rapper Proof. De to rappere arbejdede sammen i en periode, men deres samarbejde ophørte, da Royce havde et opgør med gruppen D12 (The Dirty Dozen), som Eminem også var medlem af.

Men samarbejdet er nu genoptaget og har resulteret i det nye album, hvor videoen med singlen "Fast Lane" viser en Eminem i topform, og sammen med Royce leverer han efter sigende et album med et tight flow og skarp lyrik.

"Hell: The Sequel" blev frigivet i går den 13. juni og er produceret af Eminem og Mr. Porter (50 Cent, D12, Eminem m.fl). På albummet medvirker gruppen Slaughterhouse, som Eminems eget pladeselskab Shady Records for nylig har skrevet kontrakt med og Mike Epps.

ANNONCE