Nyhed

Distortion-koncert udsat grundet menneskemylder

Det stort anlagte "Live Mixtape" blev udsat halvanden time, da politiet frygtede en katastrofe

I går blev den københavnske Distortion-festival skudt i gang rundt om i det indre København. En af de mest spektakulære koncerter var det såkaldte Live Mixtape, som skulle være begyndt klokken 21 i aftes i Studiestræde. Den gratis koncert bød på en stribe kendte navne i en fælles optræden, heriblandt Jenny Wilson og Trentemøller (billedet).

Imidlertid blev koncerten udsat halvanden time på politiets ordre. Politiet frygtede, at den enorme menneskemængde på den begrænsede plads i Studiestræde og på Vor Frue Plads kunne ende i en katastrofe i stil med ulykkerne på Roskilde Festival i 2000 eller Love Parade i den tyske by Duisburg sidste år.

– Det er rigtigt, at vi har aflyst koncerten grundet voldsomt mange mennesker. Hvis musikken havde fået lov til at spille, og folk var begyndt at hoppe og danse rundt, kunne det have udviklet sig rigtig kedeligt, siger Københavns Politis centrale vagtleder til ekstrabladet.dk.

Koncerten kunne dog gennemføres med halvanden times forsinkelse, da det var lykkedes politiet at sprede menneskemængden til de omkringliggende gader, oplyser ekstrabladet.dk

ANNONCE