Nyhed

Fucked Up til Voxhall

Den canadiske hardcore-gruppe vælter Aarhus til august

Nogle gange siger et bandnavn ikke ret meget om hverken bandet eller musikken, men når det kommer til Fucked Up, så kunne man nærmest ikke have fundet et bedre navn. Den canadiske hardcore-gruppe har ti år og tre plader bag sig, og til august vender de tilbage til Danmark for at give koncert på Voxhall i Aarhus.

Gruppens medlemmer har navne som Concentration Camp, Mustard Gas og 10,000 Marbles, og det er ikke et særsyn, at frontmand Father Damian må fuldføre koncerter dækket i blod, da han ynder at tæske sin mikrofon ind i panden, når han ikke brøler i den.

Disse ting til trods lykkedes det faktisk bandet at udgive kritikerroste udgivelser, og i 2009 vandt gruppen den canadiske Polaris Music Prize for albummet "The Chemistry Of Common Life". Deres seneste hedder "David Comes To Life" og er også blevet ganske velmodtaget. Eksempelvis skrev GAFFAs Erik Barkman om pladen:

"Fucked Ups ambitioner rækker til mere end en strittende langemand. Canadiernes nyeste er en vaskeægte, 78 minutter lang rockopera, der med udgangspunkt i slagfærdig hardcore-punk bakser med både britisk 90'er-indie, klassisk heavy metal og Bruce Springsteen-nostalgi".

Fucked Up kan opleves på Voxhall 14. august, og billetter kan købes via voxhall.dk.

ANNONCE