Nyhed

Ideal Bar inviterer til Sunshine Breakdown

Torsdag aften vil der til første udgave af den nye klub blive serveret dj-sæt med live-rap og soul

Ideal bar ved Vega i København disker i denne uge op for første udgave af Sunshine Breakdown. Premieren afvikles på torsdag den 16. juni, hvor der bydes på lyde af funk, soul, r&b og hiphop med et twist af soul/rap af SweatShop med soulsangeren Jonas Rendbo og rapperen Kuku Agami og rapperen MC Tia (billedet).

SweatShop vil give en smagslytter på deres kommende album "The Getaway", MC Tia vil fremføre nogle af numrene fra sit seneste album "The Last Bushida", og dj's Allan Skov (Soulclub) of A-Jazz vil sørge for et nervepirrende mix af klassikere, nye og oversete hits inden for genrene hip-hop, funk, soul og r&b.

Sunshine Breakdown er en række arrangementer, der hver torsdag henover sommeren hylder den urbane musik med dj's og live-acts. Ud over det kommende torsdagsarrangement er der allerede planlagt endnu et. Den 28. juli vil der være fokus på grime, dubstep og relaterede genrer. Her vil man kunne opleve et nyt og dansksproget grime-act ved navn Sleng live plus den nykårede Danmarksmester i mix, DJ Graded.

Der er gratis entré, og som et specialtilbud i forbindelse med barens igangværende ansigtsløft vil der være guldøl på dåse til 25 kr.

Herligheden finder sted torsdag den 16. juni kl. 21-02 i Ideal Bar, Enghavevej 40, Vesterbro i København.

ANNONCE