Nyhed

Kom billigt til Hultsfred

Folkene bag NorthSide Festival tilbyder en pakkeløsning med billet, camping og transport til den svenske søsterfestival

The Prodigy, Morrissey, Beady Eye, 2ManyDjs og Bootsy Collins er blandt hovednavnene på den genopstandne Hultsfred Festival, der har indgået et samarbejde med den danske NorthSide Festival for at få nogle flere danskere ind på den svenske festival.

Er du fan af NorthSide på Facebook, så kan du få adgang til en festivalpakke, der inkluderer armbånd og mulighed for camping samt bustransport fra enten Aarhus, Odense eller København til Hultsfred, der ligger omkring mellem fire og fem timers kørsel nordøst for Malmö.

Hele pakken koster 995,- plus gebyr og giver adgang til tre dage med musik, hvor også navne som Beach House, bob Hund, Erasure, The Drums, Primal Scream, Peter Bjorn & John, Les Savy Fav og Foster The People er på programmet.

Der er i alt fem scener og mere end 100 bands på i løbet af festivalens tre dage, og adgang til festivalen koster normalt 1300 svenske kroner for festival og camping. Dette er derfor et særtilbud for danskere, og det kræves af den grund, at man kan fremvise et dansk pas for at kunne benytte sig af tilbuddet.

Årets Hultsfred Festival afvikles i dagene 14.-16. juli.

ANNONCE