Nyhed

Love Camp åbner

Clubbing-festivalen lige ved siden af Roskilde Festival har fået tilladelserne i orden

Billede fra Love Camps samarbejdspartner Promilleservice på Roskilde Festival 2010

Der har været en del mediedebat omkring minifestivalen Love Camp, som en privat arrangør har stablet på benene ganske tæt på Roskilde Festivals arealer, i umiddelbar nærhed af Arena-scenen. Noget, som Roskilde Festival har ytret stor utilfredshed med i medierne.

Love Camp skulle have været åbnet lørdag for forventet 5000 personer på den 90.000 kvadratmeter store plæne, men det blev kun til en lukket fest for arrangørerne, for de havde ikke fået den forventede tilladelse af Roskilde Kommune. Også søndag var Love Camp stadig lukket for offentligheden, med optrædende dj's, men ingen gæster.


Nu har festivalen så fået grønt lys fra Roskilde Kommune, skriver ibyen.dk. I skrivende stund mangler festivalen dog en endelig godkendelse fra politiet, men det skulle være en formalitet, og Love Camp er altså klar til at åbne i allernærmeste fremtid.

"Vi har tilladelsen klar til dem", siger Holger Petersen fra Roskilde Kommune til ibyen.dk.

Arrangør Frederik Raunstrup er glad for tilladelsen, men afventer den endelige godkendelse fra politiet.

I mellemtiden har Love Camps samarbejdspartner, det københavnske elektroniske spillested Culture Box, dog afbrudt samarbejdet med Love Camp. Det skyldes ifølge ibyen.dk den meget debat om, hvorvidt Love Camp er en profithungrende snylter på Roskilde Festivals ry og rygte, eller om festivalen omvendt med sit store elektroniske musikprogram bidrager positivt til den samlede Roskilde-stemning.


ANNONCE