Nyhed

LSD On CIA og Envy vinder nordisk Emergenza-finale

Det danske og det norske band går videre til musikkonkurrencens internationale finale i Tyskland i august

Til den nordiske finale af musikkonkurrencen Emergenza på Debaser Medis i Stockholm repræsenterede garage/rock/thrash-trioen LSD On CIA (billedet) i går Danmark i kampen om en af de eftertragtede finalepladser. De endte med at dele sejren med norske Envy, men også svenske Emmecosta fik en plads, da Taubertal Open Air Festival i Tyskland, hvor den internationale finale skal afholdes, helt ekstraordinært i år har givet muligheden for, at et tredje nordisk band spiller på festivalen.

Den internationale finale afholdes som nævnt på Taubertal Open Air Festival i Tyskland den 12.-14. august.

LSD On CIA og Emmecosta vandt desuden et gig på Sziget Festival i Ungarn.

Du kan følge de tre bands på www.emergenza-festival.dk

Blandt de tidligere danske vindere kan nævnes blandt andre Rock Hard Power Spray, der vandt den internationale finale i 2005, hvorefter de efter blot et par uger skrev kontrakt med pladeselskabet Universal Music.

Derudover har de senere års danske vindere klaret sig fint, hvor Waldo & Marsha tog en andenplads i den internationale finale i 2010, mens Tako Lako, der vandt i 2008, har spillet så mange jobs i England, at det er lykkedes dem at få en plads på programmet til den kommende Glastonbury Festival. Både Waldo & Marsha og Tako Lako kunne i øvrigt opleves til Spot Festival i Århus for nylig.

 

 

 

 

 

 

ANNONCE