Nyhed

Nordlys over Distortion

Den københavnske gadefest byder på visuals i form af nordlys

I forbindelse med denne uges Distortion genskaber kunstnergruppen Mutantfabrikken nordlys ved at vise viauals på vægge af vand. Det sker når festivalen rykker ind i Øksnehallen i weekenden.

I samarbejde med nogle af Danmarks mest talentfulde og erfarne vj's, Kristian Kragelund og Dark Matters, har Mutantfabrikken, der består af Mikkel Martins (lystekniker), Bo Klerk (ingeniør), Mikas Emil Jakobsen (arkitekt) og Kia Utzon-Frank (guldsmed), blandt andet skabt en illusion af vand og lys, der i høj grad minder om nordlys. 

"Ud over publikums hoveder skaber vi et tag af forstøvet vand, der belyses med laser og giver illusionen af at stå lige under et svalende nordlys. Desuden vil vi, med lærreder af vand, forny hele oplevelsen af visuals og tilføje en tredje dimension, på grund af lærredernes dybde. Resultatet er over al forventning, og vil én gang for alle sætte en fed streg under det faktum, at den moderne kluboplevelse er mere end bare musik og lyd – det er lige så meget lys og visuals, der skaber den unikke totaloplevelse," fortæller Kia Utzon-Frank.  

Installationerne er unikke, og det er første gang Distortion er vært ved et lignende projekt.

Festivalen finder sted fra i dag den 1. til den 5. juni, og det kunstige Nordlys kan opleves i Øksnehallen fredag den 3. juni og lørdag den 4. juni fra klokken 22.00-05.00. 

ANNONCE