Nyhed

Northside Festival melder om udsolgt af lørdagsbilletter

I udgangen af sidste uge var der kun få billetter tilbage til dette års Northside Festival. Nu melder den aarhusianske festival om udsolgt af lørdagsbilletter.

Forrige fredag blev det meddelt, at den sidste af de oprindelige 10.000 billetter til dette års Northside Festival var blevet solgt. Festivalen valgte at udvide kapaciteten og satte 3.000 ekstra billetter i salg, som nu bliver revet væk, og allerede nu meldes lørdagsbilletterne udsolgt.

Den 11. og 12. juni afholdes dette års aarhusianske festival Northside Festival, som siden sidste år er blevet en større og mere eftertragtet musikalsk begivenhed. En kombination af danske og udenlandske artister, som repræsenterer et anmelderrost nationalt og internationalt program, er formodentlig medbetydende for den stigende publikumsinteresse, der har gjort, at billetsalget næsten er tredoblet i forhold til sidste år.

Den danske dj og radiovært Le Gammeltoft skal sammen med sin "Smag på P3"-medvært Nicholas Kawamura stå som værter på dette års Northside Festival.

Festivalen forløber over to dage og afholdes denne gang i midtbyen på det store grønne areal Ådalen ved Søren Frichs Vej, bag den gamle fragtmandscentral. Blandt hovednavnene finder vi kunstnere som Suede, Interpol, Band Of Horses, White Lies og The Streets. Sidstnævnte er på afskedsturné, og koncerten på Northside bliver altså umiddelbart sidste chance for at opleve Mike Skinner & Co. i rollen som The Streets på dansk grund. Mike Skinner har dog tidligere udtalt, at han også gerne vil besøge København på sin afskedsturné, men indtil videre er koncerten i Aarhus hans sidste i Danmark.

Det fulde program kan ses på festivalens hjemmeside.

Billetter kan købes via GAFFA Live.

ANNONCE