Nyhed

Ny festival åbner i Aarhus

Almost Famous Tour og Musikcaféen præsenterer ny minifestival for upcoming navne

Til september løber den første udgave af festivalen Almost Famous Tour af stablen. Her vil de fire unge bands Waldo & Marsha, Mont Oliver, Quick Quick Obey og Rosenkrantz & Gyldenstjerne give koncert på Musikcaféen i Aarhus.

Almost Famous Tour er startet på initiativ af musikerne i de fire bands, der alle har det til fælles at at de er unge, på vej mod et gennembrud og uden pladekontrakt. 

Almost Famous Tour er ikke en showcase-festival, men snarere et simpelt forsøg på at bygge en platform for nysgerrige lyttere og autentiske upcoming bands på et "rigtigt" spillested. Således forsøger festivalen at skabe opmærksomhed omkring den alternative upcoming musikscene i Danmark via en uformel platform for ny dansk musik, hvor fokus ligger på det musikalske venskab mellem bands og fans. 

Waldo & Marsha (billedet) er et otte mand stort århusiansk orkester med to trommeslagere, som spiller filmisk, guitarbaseret rock med elementer af 60'ernes psykedeliske lyd. Waldo & Marsha spillede i øvrigt på dette års Spot Festival, og arbejder for øjeblikket på deres debutalbum.

Indie-rockorkesteret Mont Oliver kommer oprindeligt fra Thisted, og er lige nu aktuel med deres debut-ep, der er produceret af Rune Borup (I Got You On Tape). Mont Oliver veksler mellem eufori og melankoli, folk og indierock og benytter sig af en blanding af akustiske og elektriske instrumenter. 

Quick Quick Obey er en nordjysk kvartet, der spiller melodisk og progressiv indierock med alsidige inspirationskilder. Desuden vandt bandet Spot Festivals talentkonkurrence, Gymnasiespot 2011.

Den akustiske duo Rosenkrantz & Gyldenstjerne spiller sin debutkoncert til Almost Famous Tour. Duoen benytter sig af guitar, korharmonier og orgel, og spiller en art indie med elementer af folketone.

De fire bands kan opleves når Almost Famous Tour finder sted på Musikcaféen i Århus den 10 september klokken 21.00.

Billetter købes i døren og det koster 50 kroner for studerende og 60 kroner for alle andre.

ANNONCE