Nyhed

Ny Lydmor-video på GAFFA.TV

GAFFA viser premieren på Lydmors første musikvideo

I dag er der premiere på Lydmors første musikvideo til nummeret "Electric Mistress", som for tiden både kan høres på P3 og P6. Videoen er instrueret af Lasse Hjorth.

Musikvideoen er filmet på en dag, blandt andet i Lydmors eget værelse i et musikerkollektiv i Aarhus og forskellige andre steder i byen. Om arbejdet med musikvideoen siger lydmor alias Jenny Rossander selv:

- Jeg er vildt glad for at min første musikvideo er blevet så personlig og ærlig. Vi filmede løs en hel dag, og Lasse Hjorth fik mig til at være rigtig tryg i hele processen, selvom jeg var lidt nervøs. Jeg er glad for at jeg bare fik lov at være helt mig selv, og så fjolle rundt og gøre hvad jeg plejer når jeg laver musik. Det tror jeg faktisk skinner igennem på videoen.


Udover musikvideoen er Lydmor desuden aktuel med en lille række koncerter over sommeren, blandt andet på Rosenholm Festival fredag den 3. juni i Hornslet, Torvet i Viborg den 15. juni og Pantomimescenen i Tivoli den 8. juli hvor hun spiller med sit band bestående af Kenn Eskildsen (Broken Beats, Dad Rocks! m.fl.), Mikas Eskesen og Filip Wilink (Emily & the Orgasm Addicts).

Se videoen her:

 


ANNONCE