Nyhed

Tennis gæster Ideal Bar

Den amerikanske indiepop-duo lægger vejen forbi Summer Nights på Ideal Bar i København i juli

Spillestedet Vega og booking-firmaet Smash!Bang!Pow! står bag konceptet Summer Nights, som for første gang lukker varmen ind i selskab med det amerikanske band Tennis. Derudover serveres også tyske Zulu Pearls, danske Pil & Liv samt fire DJ-sæt.  

Tennis er bestående af ægteparret Alaina Moore og Patrick Riley. Efter at have udgivet et par 7"'ere udgav de ved indgangen til i år deres reelle debutalbum "Cape Dory". I en pressemeddelelse beskrives albummet som "et helt og aldeles befriende sommeragtigt udspil, der passer perfekt som soundtrack til sommeren 2011, for der er fyldt med sommer, forelskelse og kærlighed til havet i duoens musikalske univers".

Sangene og teksterne på "Cape Dory" dokumenterer parrets sejleventyr, som de foretog sig i otte måneder rundt om Østkysten, efter at have erhvervet sig med en miniyacht, og handler om hvordan der drømmes om et fredfyldt liv på havet.


Samme aften som Tennis, hvis lyd er inspireret af 60'er popmusik og "klassisk, glad high-school pop", kan man som nævnt også opleve tyske Zulu Pearls, der ligeledes er med på lyden af 60'erne, og med sig har de deres første fuldlængdealbum "No Heroes No Honeymoons".

Pil & Liv er to søstre, som tropper op med en enkelt akustisk guitar og to originale stemmer der til sammen udgør deres personlige form for indiepop. 

Det nævnte DJ-sæt indeholder Vaginal Neglect, Esben Weile, Kasper fra Smash! Bang! Pow! + Cille Veje.


Koncerten afvikles den 15. juli kl. 21.00 på Ideal Bar, Enghavevej 40, 1674 Kbh. V

Entré: 60 kr. inkl. 1 Guldtuborg ml. 21.00 - 24.00.
Gratis indgang ml. 24.00 – 05.00

Læs mere om koncerten og om Summer Nights her.


ANNONCE