Nyhed

Tivoli Hotel får ny natklub

Tivoli lancerer nyt fest- og natklubskoncept for voksne på Tivoli Hotel & Congress Center i København

Fredag den 30. september igangsættes et nyt fest- og natklubkoncept for voksne. Tivoli Hotel & Congress Center i København omdannes fra nævnte dato og en håndfuld gange i løbet af året, til en stilfuld og eksklusiv natklub ved navn "Bubbles Club". Konceptet er en kombination af fest, koncert og loungestemning, og idéen er i følge arrangørerne at skabe de optimale fest- og natklubsrammer til det voksensegment, som mangler et sted at gå i byen. Direktør Kim Jørgensen siger i en pressemeddelelse:

"Igennem vores mere end ti års erfaring med at arrangere koncertaftener har vi oplevet, at rigtigt mange voksne går og mangler et godt sted at gå i byen, hvor de kan få både førsteklasses livemusik, fest og drinks i lækre omgivelser og med rigtig god service. Det er derfor vi har skabt Bubbles Club, og vi satser helt klart på, at konceptet fremover bliver en fast tilbagevendende begivenhed i det københavnske aften- og natteliv".

Konceptet for Bubbles Club er, at aftenen starter med champagnevelkomst og dj's. Herefter starter livemusikken på natklubbens scene med det 12-personer store Sgt. Frost Bubbles Club band under ledelse af Per Christian Frost sammen med en række håndplukkede solister. I åbningsweekenden kan publikum glæde sig til at opleve Aura, Ida Corr, Søren Sko og Rugsted & Kreutzfeldt, og i december bliver der desuden mulighed for at se bl.a. Camille Jones, Cæcilie Norby og Peter A.G. på scenen. Når livemusikken slutter, tager dj'en over og spiller helt indtil kl. 04.00, og indimellem serveres der også natmad.


Bubbles Club har desuden allieret sig med hotellets brasserie på 2. sal, hvor man kan investere i en elegant 3-retters aftenmenu, og der er naturligvis også mulighed for at slutte aftenen af med en overnatning på hotellet.

Første arrangement finder sted fredag den 30. september og lørdag den 1. oktober.

Billetsalget til Bubbles Club starter i dag, og du kan læse mere om Bubbles Club og bestile billetter her.


ANNONCE