Nyhed

Baby Woodrose fejrer albumudgivelse

Lorenzo Woodrose giver koncerter to forskellige steder i landet for at fejre sin seneste pladeudgivelse

I sidste uge udgav Baby Woodrose aka Lorenzo Woodrose albummet "Mindblowing Seeds And Disconnected Flowers". For at markere dette giver han to koncerter i næste uge – én på Posten i Odense og én på Loppen i København.

"Mindblowing Seeds And Disconnected Flowers" er en markering af, at det er ved at være ti år siden, at Baby Woodrose debuterede med albummet "Blows Your Mind". Det nye albumindeholder blandt andet en samling af de oprindelige firesporsdemoer, som kom til at danne basis for de reelle indspilninger af "Blows Your Mind", og to sange fra 7"-udgivelsen, "Disconnected Flowers".

Albummet er blevet taget godt imod, og GAFFAs anmelder Erik Barkman har kvitteret med 4 stjerner og ordene:

"Samtlige 15 sange er korte, koncise og upolerede, og det klæder dem. Den unge Lorentzens sult skinner igennem i skæringer som Baby Blows og Pandora, der buldrer af sted som løbske godstog med overtryk i kedlerne. Samtidig demonstrerer medrivende ballader som f.eks. Kara Lynn, at Baby Woodrose allerede i 2001 havde mange strenge at spille på. Mindblowing Seeds And Disconnected Flowers er et herligt stykke rockhistorie, men også en forrygende oplevelse i sin egen ret."

Foruden de to kommende koncerter spiller Baby Woodroses kommende steder:

Den 23. juli – Beats for Freaks Festival, Backnang (D)
Den 31. august – Klubi, Tampere (FI)
Den 1. september – Tavastia, Helsinki (FI)
Den 2. september – Höyryturbiini Festival, Turku (FI)
Den 3. september – Royal Night, Vaasa (FI)
Den 8. september – Gutterball Festival, Oslo (N)
Den 9. september – Gutterball Festival, Oslo (N)

Koncerten på Posten i Odense finder sted den 13. maj, og koncerten på Loppen i København finder sted den 14. maj, og man kan købe billetter via GAFFA Live.

ANNONCE