Nyhed

Copenhell udvider med talentscene

Festivalen giver syv upcoming bands et job på festivalen, der kan føre til et job på den engelske Download Festival

I samarbejde med Royal Beer lancerer Copenhell nu en talentscene, hvor syv upcoming metalbands får et gig på sommerens metalorgie på Refshaleøen. Det band, der leverer varen bedst på festivalen, får oven i købet mulighed for at spille på den engelske Download Festival i 2012.

Den nye scenes lineup udvælges af et dommerpanel, og scenen afvikles i samarbejde med Royal Beers musikinitiativ Tak Rock!, som har til formål at støtte talentmassen inden for dansk rock.  Tak Rock! har én af Danmarks største band-databaser med næsten 800 bands, og blandt de uploadede metalbands vil et ekspertpanel udvælge de syv heldige vindere til talentscenen.

De syv bands skal under selve Copenhell dyste om den helt store pris: Et gig på næste års engelske Download Festival, som er én af verdens største og vigtigste metalfestivaler med 120.000 gæster.

Om det nye tiltag siger Jeppe Nissen, der er hovedansvarlig for Copenhell:

"Vi er rigtig glade for at kunne involvere den danske talentmasse på COPENHELL. Det bliver en intim og rå scene med fuld smæk på, og ydermere får et af de udvalgte bands en koncert på Download 2012 – vi tror og håber på, at det er noget der kan være med til at styrke og løfte det danske metalmiljø.

De syv bands udvælges den 30. maj af et dommerpanelet bestående af:
 
Tom Taffe (UK), THE AGENCY GROUP
International agent for The Acacia Strain, Letlive, Asking Alexandria, August Burns Red, Between The Buried And Me, Whitechapel, Every Time I Die og Your Demise

Klaus Hvillum (DK), ROADRUNNER RECORDS
Udgiver bl.a. Korn, Slipknot, Megadeth, Baptized In Blood, Airbourne, Dragonforce, Opeth og Machine Head

Richard Adermark (SE), METALTOWN
Booker for festivalen METALTOWN og WESTCOAST RIOT

Jeppe Nissen (DK), LIVE NATION
Chef og booker for COPENHELL og har arrangeret koncerter i DK med bl.a. Deftones, Motörhead, Dimmu Borgir, Slayer, Lamb Of God, Killswitch Engage, Clutch og Mastodon
 
Copenhell foregår på Refshaleøen den 17. & 18. juni 2011 – her spiller i alt 24 bands fra alle hjørner af metallen på to scener inklusive de syv navne, der skal spille på den nye talentscene.

COPENHELL udvider med talentscene!

 

I samarbejde med Royal Beer lancerer COPENHELL en talentscene, hvor syv upcoming metalbands får et gig på sommerens metalorgie på Refshaleøen. Det band, der leverer varen bedst på festivalen, skal oven i købet spille på legendariske DOWNLOAD festival i 2012!   

 

COPENHELL kan med stolthed meddele, at sommerens festival nu udvides med en talentscene, hvor syv endnu ikke valgte upcoming metalbands vil fyre op under kedlerne. Scenens lineup udvælges af et stærkt dommerpanel, og scenen afvikles i samarbejde med Royal Beers musikinitiativ Tak Rock!, som har til formål at støtte talentmassen inden for dansk rock. 

 

Tak Rock! har én af Danmarks største band-databaser med næsten 800 bands, og blandt de uploadede metalbands vil et ekspertpanel udvælge de syv heldige vindere til talentscenen. De syv bands skal under selve COPENHELL dyste om den helt store pris: Et gig på næste års  legendariske engelske festival DOWNLOAD, som er én af verdens største og vigtigste metalfestivaler med 120.000 gæster.

 

"Vi er rigtig glade for at kunne involvere den danske talentmasse på COPENHELL. Det bliver en intim og rå scene med fuld smæk på, og ydermere får et af de udvalgte bands en koncert på DOWNLOAD 2012 – vi tror og håber på, at det er noget der kan være med til at styrke og løfte det danske metalmiljø," siger Jeppe Nissen, hovedansvarlig for COPENHELL.      

 

"Tak Rock! handler om at få vækstlaget i dansk rock ud på spillesteder og festivaler, og vores samarbejde med COPENHELL er helt i tråd med denne ambition. Det er et spændende projekt og en stor chance for alle håbefulde metalbands," tilføjer Lars Bo Christiansen, der er marketingchef for Royal Beer og hovedansvarlig for Tak Rock!.. 

 

Vinderne udvælges den 30. maj og dommerpanelet består af tunge kapaciteter på området:

 

Tom Taffe (UK), THE AGENCY GROUP

International agent for The Acacia Strain, Letlive, Asking Alexandria, August Burns Red, Between The Buried And Me, Whitechapel, Every Time I Die og Your Demise

 

Klaus Hvillum (DK), ROADRUNNER RECORDS

Udgiver bla. Korn, Slipknot, Megadeth, Baptized In Blood, Airbourne, Dragonforce, Opeth og Machine head

 

Richard Adermark (SE), METALTOWN

Booker for festivalen METALTOWN og WESTCOAST RIOT

 

Jeppe Nissen (DK), LIVE NATION

Chef og booker for COPENHELL og har arrangeret koncerter i DK med bla. Deftones, Motörhead, Dimmu Borgir, Slayer, Lamp Of God, Killswitch Engaged, Clutch og Mastodon

 

  

COPENHELL foregår på Refshaleøen den 17. & 18. juni 2011 – her spiller i alt 24 bands fra alle hjørner af metallen på to scener, heraf er syv upcoming metalbands på talentscenen, over to dage
ANNONCE