Nyhed

Day of Decay annoncerer venue

Endags metalfestivalen kommer til at foregå i DSB's stykgodsterminal, og samtidig sættes der nye navne på plakaten

Grundet et par uheldige situationer havde Day of Decay indtil for nylig ikke lokaler klar til årets udgave af metalfestivalen, der finder sted til juli. Men nu har DSB og Aalborg Kommune indgået et samarbejde med festivalen om, hvor festlighederne skal foregå, hvilket redder hele arrangementet.

Med den nye aftale mellem de tre parter ligger det nu fast, at Day of Decay kommer til at foregå i stykgodsterminalen i Jyllandsgade 8 i Aalborg Centrum - kun få meter fra Aalborg banegård og busterminalen.

Folkene bag festivalen glæder sig over samarbejdet: 

"Vi er simpelthen så glade for vores samarbejde med DSB og Aalborg Kommune, som har givet stor støtte til arrangementet. Selvom planlægningerne til Day Of Decay 2011 begyndte tidligt, har vi været længe om at kunne offentliggøre, hvor arrangementet skal finde sted.[…] Efter mange måneders søgen og tilbagegang så fremtiden for arrangementet meget sort ud, men vi er nu glade for endeligt at kunne offentliggøre, at Day Of Decay 2011 med sikkerhed bliver en realitet. Så en kæmpe tak til DSB og Aalborg Kommune for at tro på projektet, og for at lade os bruge DSB's bygning."

Navne som blandt andre Textures (NL), Scar Symmetry (SE), The Blackout Argument (DE) og The Interbeing (DK) (billedet) pryder allerede programmet til Day of Decay, og nu annoncerer festivalen tre nye navne.

Heriblandt de to death metal bands hollandske Severe Torture, der tidligere har spillet i Aalborg to gange og engelske Annotations Of An Autopsy, der sidste år udgave deres andet album "II: The Reign of Darkness". Det sidste navn festivalen annoncerer i denne omgang er det belgiske post-hardcore band Poison My Blood, der i vinter udgav pladen "The Great Northern". 

Day of Decay finder sted den 16. juli klokken 12.00, og de sidste bands til programmet bliver offentliggjort inden længe.

Følg med på festivalens hjemmeside.

ANNONCE