Nyhed

Kendt dansk musiker anklaget for vold

Ifølge Ekstra Bladet blev en populær sanger i weekenden fremstillet i grundlovsforhør anklaget for særlig rå og brutal vold

I en artikel på websiden eb.dk kan man i dag læse, at en ung dansk popsanger i weekenden blev fremstillet i et lukket grundlovsforhør anklaget for vold af en særlig rå og brutal karakter. Sangeren blev dog efterfølgende løsladt.

Ifølge avisens oplysninger skete overfaldet i popstjernens lejlighed natten til søndag 15. maj. Offeret var en gymnasieelev, og ifølge sigtelsen blev han slået gentagne gange med et 77 centimeter langt jernrør. Offeret var sammen med en kammerat på besøg hos en ven, der bor sammen med den anklagede, og efter at have overhørt en samtale, hvor offeret lovede sangeren nogle tæv som hævn for en tidligere episode, dukkede den anklagede op og slog offeret med et jernrør og sparkede ham.

Der blev ringet efter en ambulance, og da meldingen lød på vold, dukkede politiet op og tog sangeren med på stationen. Han blev fremstillet i grundlovsforhør søndag, hvor der blev nedlagt et navneforbud, der ifølge Ekstra Bladet blev begrundet med, at "omtale på afgørende måde kan hindre opklaring".

Ekstra Bladet beskriver den sigtede som et af "Danmarks største sangskrivertalenter og popnavne", der samtidig er søn af "en af landets mest anerkendte kunstnere". Da der er nedlagt navneforbud i sagen, nævnes den anklagede dog ikke ved navn, og han ønskede heller ikke at udtale sig til avisen, da han blev løsladt efter grundlovsforhøret.

Navneforbuddet bedes venligst respekteret i kommentarfeltet.

ANNONCE